Informasjon

DESIGN

Full sensation experience

En opplevelse full av inntrykk.
Det nye formspråket til nye PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 og 508 SW er kraftfullt og markant med sportslige støtfangere og sideskjørt og bredere hjulhus for de nye 20-tommers felgene.

Den nye, sorte grillen med «svevende» lameller og flere aerodynamiske elementer fremhever det sportslige preget.
Den rene og slanke profilen fremheves av den nye, eksklusive lakkfargen Grå Selenium med perlemorseffekt og signaturen i fargen Kryptonite.

FØRERPLASSEN

Stor kjøreglede

PEUGEOT i-COCKPIT® gir en enestående kjøreopplevelse.
Rattet er kompakt og smidig, og de nye head-up-instrumentene viser viktig informasjon i øyehøyde, slik at du kan kjøre uten å ta blikket av veien.
Du kan lade mobilen under midtkonsollen og får en behagelig kjøretur uten stress med nettbasert navigasjon med 3D-visning og stemmestyring og TomTom®-tjenester som gir deg viktig kjøreinformasjon i sanntid.

MOTORER

High efficiency

Høy ytelse.
Med en total effekt på 360 hk fra to elmotorer og én forbrenningsmotor og firehjulsdrift gir nye PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 og 508 SW optimalt veigrep og imponerende akselerasjon med et maksimalt dreiemoment på 520 Nm.

Rekkevidden i elektrisk modus er inntil 42 km (WLTP).

TEKNOLOGI

Peugeot sport inside

Utviklet med ekspertisen til PEUGEOT SPORT
PEUGEOT SPORT har brukt all sin kunnskap om hybridteknologi i utviklingen av den nye PEUGEOT SPORT ENGINEERED-serien. Resultatet er akselerasjon, smidighet og kjøreglede på høyeste nivå. Modellene er en perfekt kombinasjon av sportslige kjøreegenskaper og lavutslippsteknologi.

Nye PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 og 508 SW har sportslig understell, 20-tommers aerodynamiske felger, kraftige bremser og innstillinger som optimerer ytelsen til bensin- og elmotorene. Resultatet er imponerende:
  • Fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder
  • Fra 80 til 120 km/t på 3 sekunder
  • 1000 meter fra stillestående på 24,5 sekunder
  • Topphastighet begrenset til 250 km/t
  • Total effekt på 360 hk og maks. dreiemoment på 520 Nm* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Peugeot 508 Sport Engineered Peugeot 508 Sport Engineered Peugeot 508 Sport Engineered Peugeot 508 Sport Engineered

Meld interesse