Informasjon

DESIGN

EN ANNERLEDES SEDAN

Med sin lave, dynamiske profil, aggressive front, og kraftige og muskuløse utseende varsler den nyskapende toppklasse-sedanen PEUGEOT 508 en ny epoke med sportslig eleganse. De skulpturale linjene, de forseggjorte detaljene i grillen og den nye lyssignaturen fremhever bilens stilfulle, dristige og nyskapende særpreg. Utforsk nye PEUGEOT 508 HYBRID.

FØRERSETET

TA PLASS I DEN ENESTÅENDE PEUGEOT i-COCKPIT®

Ta kontroll med PEUGEOT i-Cockpit® og opplev en smidig og visjonær kjøreposisjon med kompakt ratt, konfigurerbart head-up digitalt panel og 10" HD berøringsskjerm.
I PLUG-IN HYBRID-versjonen inkluderer PEUGEOT i-Cockpit et spesielt univers som viser energiflyten, blant annet.

TA PLASS I DEN UFORLIGNELIGE PEUGEOT i-COCKPIT®.

Opplev den nyskapende førerplassen med mange fleksible løsninger, kompakt ratt, konfigurerbart digitalt headup-display og 10-tommers kapasitiv berøringsskjerm med HDi-kvalitet. Få en enestående kjøreopplevelse der du lar deg synke ned i de luksuriøse setene med flerpunkts massasjefunksjoni og nyter krystallklar Hi-Fi-lyd fra FOCAL®i-lydanlegget.

MOTORER - SMIDIG OG EFFEKTIV

Den nye PEUGEOT 508 sedan gir fleksibel kjøring og eksemplarisk veigrep forsterket aktiv komfortfjæring. De effektive €6.3 PureTech- og BlueHDi-motorene og den automatiske EAT8 kombinerer kraft med kontrollert CO2-utslipp. Oppdag en helelektrisk kjøreglede i den nye PEUGEOT 508 HYBRID, med minimale vibrasjoner, ingen CO2-utslipp og uten bråk fra motoren.

TEKNOLOGI - SIKKERHET OG KJØREHJELPSSYSTEMER

Med et omfattende utvalg av teknologisk utstyr, er den helt nye PEUGEOT 508 SW utstyrt med merkevarens nyeste førerassisteringssystemer som styrker sikkerheten, hjelper deg i manøvringene dine og hjelper deg til å forstå og forutse miljø og veiforhold bedre.


* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Peugeot 508 Peugeot 508 Peugeot 508 Peugeot 508 Peugeot 508

Meld interesse