Informasjon

ATLETISK OG ELEGANT DESIGN

Den nye PEUGEOT 208 har en markant personlighet som er synlig fra første stund. Den lave profilen med langt panser og elegante former gir bilen et attraktivt, sportslig preg. Nye 208 leveres med spreke lakkfarger som gjør den til et blikkfang. Den markante designen fremheves av Black Diamond-taketi, hjulbuer og vinduslister i høyglanset sorti og diamantslipte felger med innsatseri.

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Den nyeste generasjonen av Peugeot i-Cockpit® 3Di Experience gjør betjeningen enkel med kompakt ratt med innebygde betjeningselementeri, digitalt 3D-instrumentpanel som kan tilpassesi, stor 10" HD-berøringsskjermi og sju vippebryterei. Du kan tilpasse stilen i kupeen med PolyAmbient-pakken* med punktbelysning i åtte farger.

EN NY, FLEKSIBEL OG EFFEKTIV PLATTFORM

Den nye 208 er basert på den nye, modulære multienergiplattformen CMPi/eCMPi, som gir deg frihet til å velge mellom bensinmotor eller som elbil. Bedre veigrep, kjøreegenskaper, lydisolering og isolering bidrar sammen med redusert vekt til å begrense CO2-utslippene, samtidig som det gir intense kjøreopplevelser.
De tekniske fordelene ved eCMPi-plattformen er utnyttet til fulle i e-208. Blant annet er konstruksjonen forbedret slik at den har plass til like mye bagasje og den samme førerplassen som i en bil med forbrenningsmotor.

TEKNOLOGI - SIKKERHET OG FØRERASSISTENTSYSTEMER

Den nye PEUGEOT 208 er en bybil med en rekke førerassistentsystemeri som øker sikkerheten, og parkeringsassistansei som gjør det enkelt å parkere.


* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Peugeot 208 Peugeot 208 Peugeot 208 Peugeot 208 Peugeot 208 Peugeot 208

Meld interesse