Informasjon

DESIGN

En stilsikker suv

Nye PEUGEOT 2008 SUV er en kraftig og økonomisk SUV med et robust, men samtidig elegant ytre. Markant grill, horisontalt panser og høy bakkeklaring er kombinert med presise linjer og tydelige sidekonturer. Hekkspoileren, stripen i høyglanset sort og enderør i krom gir bakparten et sportslig preg.

PERFEKSJON I HVER MINSTE DETALJ
Hver eneste detalj er konstruert med høy presisjon.
De avanserte LED-hovedlyktene utformet som tre klør og merkets karakteristiske LED-baklys gir bilen et moderne preg.

NÅR MER ER MULIG
Nye PEUGEOT 2008 SUV byr på mange praktiske oppbevaringsmuligheter med et romslig bagasjerom som kan tilpasses etter behov, og bakseterygg som kan legges ned.
Bagasjeromsvolumet er det samme på den elektriske versjonen.

FØRERPLASS

En helt ny kjøreopplevelse


Få en helt ny kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit® 3D som byr på intuitiv betjening, kompakt ratt, 10-tommers berøringsskjerm og head-up-instrumentpanel med tilpasningsmuligheter. Bilen er utstyrt med intelligent teknologi som TomTom® Traffic, Mirror Screen og trådløs ladingi, og leveres med nøkkelfri adgang og start: Du kan låse eller låse opp dørene når du går bort fra eller mot bilen uten at du trenger å ta nøkkelen ut av lommen.

KOMFORT I LUKSUSKLASSEN
Setene kan leveres med kvalitetstrekk i Alcantara® eller skinn.
Førersetet kan fås med massasjefunksjon som kan justeres elektronisk.

SOLTAK OG HI-FI FOCAL® LYDANLEGG
Det er høy komfort og godt med plass i baksetet. Panoramasoltaket slipper inn masse lys, og Hi-Fi Focal®-lydanlegget sørger for førsteklasses lydkvalitet.

MOTORER

Spennende valgmuligheter

Gi deg selv friheten til å velge.
– Med den elektriske versjonen kan du kjøre hvor du vil, også i utslippsfrie soner. Nye PEUGEOT e-2008 SUV har en elmotor på 100 kW (136 hk) og egner seg like godt til bykjøring som til kjøring på motorvei.
– Versjonen med forbrenningsmotor kan leveres med kraftig og økonomisk BlueHDi-dieselmotor eller PureTech-bensinmotor med Stop&Start-funksjon og 155 hk for sportslig kjøring.
EAT8-automatgirkassen med Quickshift-teknologi gir deg enda raskere og mykere girskift.

TEKNOLOGI

En suv for fremtiden

UTVID HORISONTEN
Ta en tur utenom allfarvei.
Med Advanced Grip Control-teknologien kan du tilpasse veigrepet til din PEUGEOT 2008 SUV etter kjøreforholdene ved å velge en av de tre kjøremodusene: sand, gjørme eller snø.
Du kan også regulere hastigheten i bratte hellinger med nedoverbakkeassistenten.
DELVIS AUTOMATISERT KJØRING
Nye PEUGEOT 2008 kompakt-SUV er utstyrt med merkets nyeste teknologi, blant annet PEUGEOT Drive Assist Plus med automatiserte kjørefunksjoner. Ved hjelp av Lane Positioning Assist og adaptiv cruise control med Stop & Goi-funksjon, tilpasser den automatisk hastigheten etter bilen foran og holder sikker avstand.


* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008 Peugeot 2008

Meld interesse